fulgte opp med flere tweets


Ceballos pirret sin interesse for


Manchester United Drakt, Messi Drakthan fulgte opp med flere https://fotballdrakter.blog4ever.com/ for la liga-mesterne

Ceballos pirret sin interesse for å vende tilbake til Emiratene på sosiale medier lørdag under Arsenals Community Shield -seier over Liverpool.
Han fulgte opp med flere tweets, inkludert en som berømmet trekket som førte til Gunners 'åpningsmål.
Svarene ble bombardert med Arsenal -fans som ba Ceballos om å returnere til Nord -London i sommer.
På torsdag bekreftet Mikel Arteta at Arsenal og Real Madrid var i samtaler om en avtale - og insisterer på at midtbanespilleren er opptatt av å bli med igjen.
manchester united drakt Men han avslørte at Los Blancos ennå ikke hadde tatt en avgjørelse om de ville låne ham ut igjen eller ikke.
Ceballos har tilsynelatende spurt Real Madrid om han kan signere på nytt for Real Betis hvis han skal forlate den spanske hovedstadsklubben igjen i sommer.
Han begynte i Madrid fra Betis i 2017 etter 105 første lagskamper for Sevilla-klubben.
Mundo Deportivo legger til at med vinduet åpent til 5. oktober er det lite sannsynlig at midtbanespillerens fremtid vil bli avgjort snart.
messi drakt Real Madrid har avvist lånebud fra Arsenal allerede i sommer, med Londonboerne tilsynelatende motvillige til å betale en ny låneavgift og heller ikke opptatt av ideen om å betale spillerens lønn i sin helhet.
dortmund trikot günstig Onda Cero legger til at Madrid fortsatt er åpent for å låne Ceballos tilbake i 2020-21 og til og med ville tjene penger på ham hvis han fikk et godt permanent tilbud.
Spilleren er opptatt av faste minutter, ettersom han håper å spille for Spania i OL i 2021, mens han også vil være ivrig etter å tjene en plass i Roberto Martinez 'lag for euro.
Serie A -laget er håpefulle om at de kan starte en tilnærming med de pågående endringene i Arsenal, som nylig så fotballsjef Raul Sanllehi forlate klubben.
Sanllehi ledet forhandlinger om Ceballos, som nå er overtatt av administrerende direktør Vinai Venkatesham, og Milan har følt en sjanse til å stjele inn.
Ceballos foretrekker imidlertid å dra tilbake til Arsenal etter å ha snakket glødende om sin tid i den engelske hovedstaden og om å jobbe med landsmannen Arteta spesielt.
Evertons jakt på spilleren James Rodriguez som er ute av favør av Real Madrid, kan føre til dårlige nyheter for Arsenals håp om å få Ceballos tilbake.
Colombianeren kommer til å slutte seg til Toffees i en låneavtale som kan være en sesong lang, med Rodriguez uten kontrakt på Bernabeu i 2021 og ikke lenger nødvendig for La Liga-mesterne.

real madrid drakt

messi drakt